Liviu Dragnea " lovește" și în Iași. Unui șofer ieșean i-a fost suspendat permisul pentru că nu s-a ferit din calea lui L.Dragnea.

Un cititor ne-a semnalat o nouă „faptă” de arme a baronului de Teleorman. L.Dragnea a reușit să-i suspende permisul unui șofer din Iași deoarece acesta nu s-a lăsat  depășit imediat.

Totul s-a petrecut la nunta fiicei primarului din Iași, Gh.Nichita. Cum Dragnea trebuia să participe, a făcut-o cu autoturismul de servicu ( de-asta plătim taxe și impozite, să se ducă Dragnea la nunți cu mașina ministerului).Cum un șofer nu l-a lăsat să treacă mai repede, L.Dragnea a dispus sancționarea „infractorului”.

Prefectul de Iași s-a conformat și așa tânărul conducător auto a rămas fără permis.Bravo, domnule Dragnea, să vadă și moldovenii că Teleormanul e fruncea! Spicuim din articolul publicat pe amzis.com:
 
 „În județul Iași se află mai multe radare aparținând poliției rutiere, neinscripționate, fără girofar, fără nimic.Una dintre aceste mașini este un Opel Astra, cu nr de înmatriculare IS 05 WTE, care m-a vânat până la intrare în Iași, iar la ieșire din Letcani, când am depășit 100km/h, m-a oprit (carnet suspendat,etc ).

Chiar polițistul a recunoscut că am fost vânat, pentru că, înainte de Iași, nu m-am ferit de 2 mașini private urmate de mașina în care se afla Liviu Dragnea, care se grăbea să ajungă la nunta fiicei primarului din Iași.Coloana era formată din 3 mașini, primele 2 din spatele meu cu nr normale iar ultima, un Touareg cu MAI, dar fără girofare, fără nimic.

Frumos a fost când militanul, după ce m-a tras pe dreapta, a zis înainte de toate :a€œDomnule, dar să nu vă feriți din calea domnului Liviu Dragnea și a prefectului și a etc etc etc. ?” De parcă eu trebuia să știu că într-un Audi din spatele meu, cu numere normale, care nu avea nici un girofar și îmi făcea flash-uri obsesiv, se află Dragnea sau mai știu eu cine? Chiar m-am ferit, dar când am avut posibilitatea, fiind în mașină cu 2 copii mici sub 5 ani și când am avut banda alăturată liberă a€¦
 RUȘINE !!!! „

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.