La un pas de tragedie! O fetiță de 14 ani, la un pas să fie strivită, după ce un arbore a căzut peste ea

Astăzi, la ora 14.27, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari roșioreni au fost alertați de producerea unui accident rutier cu o victimă, pe raza localității Calmățuiu de Sus.

Conform ISU Teleorman, la fața locului au ajuns rapid două echipaje de intervenție, unul din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și unul de la Serviciul de Ambulanță Teleorman. Salvatorii au constatat faptul ca în urma accidentului, în care un tractor a acroșat un copac, a rezultat o victimă, o minoră de 14 ani, peste care a căzut trunchiul acelui arbore, fiind prinsă sub acesta.

Pompierii militari au scos rapid fetița de sub trunchiul copacului și au predat-o echipajului SAJ pentru a primi primul ajutor și a fi transportata la spital. Victima acuza dureri la nivelul bazinului și la membrele inferioare, însă era conștientă și stabilă.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.