Încă puţin şi ajungem primii: Teleormanul, locul doi pe ţară la rata şomajului. Vaslui, păzea!

Judeţul Teleorman este unul dintre cele mai vitregite de soartă ( şi nu numai) din România. Încăput pe mâna unor şacali conduşi de L.Dragnea, Teleormanul a ajuns în ultimii ani pe locurile „fruntaşe” la numărul de şomeri, la numărul de toalete din curte, la categoria cea mai săracă localitate, etc.

Plecând de pe un loc de mijloc, în clasamentul judeţelor cu cei mai mulţi şomeri, Teleormanul a ajuns pe podium. Acum, am mai urcat o treaptă, suntem pe locul doi la rata şomajului. Astfel, pe primul loc se află judeţul Vaslui, cu 10, 83 %, Teleormanul ocupând cu brio locul doi cu 10,31 %.

Cum ar veni, unul din 10 teleormăneni este şomer. Perfect pentru famiglia mea, ar putea spune Dragnea şi lingăii săi. Cu cât suntem mai săraci, cu atât suntem mai dependenţi de baronii lui Dragnea. „Totu-i perfect, tovarăşe ministru, totu-i perfect, totu-i perfect”, poate să-i cânte Adi Gâdea lui L.Dragnea. E extraordinar de bine, judeţul se dezvoltă precum creştea Făt-Frumos: într-o zi, cât Bucureştiul într-un an.

Dacă am ajuns pe doi, lăsând Mehedintiul pe trei ( baronul A.Duicu vă spune ceva?), cu 9,71 %, e excelent. Duicu a ajuns la bulău, de-asta a scăzut Mehedintiul. Cum L.Dragnea continuă să dea lecţii pe la Guvern, „locul unu, numai unu” ( cum cântă „rejele” Guţă, foarte iubit în Teleorman) e deja al nostru. Cu puţin efort, mai dă L.Dragnea nişte oameni afară de la Teldrum şi gata, suntem fruncea ţării. Mulţumim din inimă, domnu`Dragnea!   Relateaza turnucustiri.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.