NewsStiri Locale

În orașul lui Papură-Tăbăcitu!

În disprețul legii și al bunului simț, edilii municipiului Alexandria și membrii marcanți ai partidului aflat de 3 ani la guvernare sfidează cu nonșalanța de-acum proverbială cetățeanul, biet contribuabil, sătul până la epuizare de scandalurile politice și prefăcătoria electorală.

Nu mai este un secret pentru nimeni că abureala ține, de multa vreme, loc de bună rânduială în Alexandria, sfidând până și legea. Imaginându-și că se află pe propria moșie, Administratorul Unic al Municipiului reședință de județ și, în același timp, un prosper antreprenor, Ștefan Tăbăcitu confundă  interesele cetățenilor cu afacerile proprii care, evident, merg din plin, așa cum se întâplă cu toți cei aflați la putere.

Disimularea adevărului este atât de uzitată că a devenit o a doua natură, sub imperiul căreia de peste 20 ani PSD-ul, nelipsit de la conducerea Primăriei Alexandria, reușește să-i păcălească pe alexăndreni și să împiedice bunul mers al lucrurilor. Ca orice drept să se aplice cu rea-credință și cu interes doar pentru unii, cum deja ne-am obișnuit în Teleorman, Tăbăcitu a refuzat, într-o matematică înțeleasă numai de el, cererea ACL de amplasare a unor corturi stradale cu destinație electorală pe pietenola orașului, motivând că ar afecta caracteristicile arhitecturale și ambientale ale zonei, putând genera perturbări ale traficului pietonal.

Nu la fel de grijuliu față de frumusețea orașului, pe care-l administrează după bunul interes, s-a dovedit a fi Administratorul Unic al Municipiului Alexandria, cu partidul din al cărui for de conducere face parte. Fără să-i mai pese câtuși de puțin că ocupă metri buni din spațiul pietonal al cetățenilor, Ștefan Tăbăcitu permite amplasarea unor panouri electorale imense, pe care nici să le sari, nici să le ocolești nu-ți dă mâna, arătând, dacă mai era necesar, opulența și grandomania vremurile sinistre ale României, prevestitoare de rău.

Ca să nu aibă surprize la vot, membrii partidului de guvernământ aflați în funcții administrative, recurg la toate metodele machiavelnice și complet neortodoxe pentru a sabota sau chiar a anihila adversarii politici. Și nu într-o luptă dreaptă care, firește, ar depăși cu mult potențialul social-democrat. Jocul politic este o noțiune mult prea elevată care i-a pus mereu în încurcătură pe pesediști. Fair-play-ul și onestitatea sunt atributele care îi pun pe fugă ca pe dracu’ de tămâie, incapabili să-și asume vreo responsabilitate politică și o confruntare deschisă.

Să fim înțeleși, trăim într-un oraș în care zicala „Cine împarte, parte își face” este mereu de actualitate. Când spun aceasta, mâ gândesc și la faptul că celelalte partide nu beneficiază de aceleași prevederi ale legii și de aceeși îngăduință a Administratorului Unic al Municipiului Alexandria și, în treacăt fie zis, vicepreședinte al PSD Teleorman, Ștefan Tăbăcitu, aflat în această funcție ca să vegheze la bunul mers al intereselor pesediste în Alexandria.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |