În atentia cetătenilor din Poroschia

Vă rugăm să respectați recomandările autorităților locale ori ale structurilor M.A.I. prezente la fața locului!

Mâine, 03.07.2018, în intervalul 08.00 – 16.00, pe raza localității Poroschia, pe malul stâng al râului Vedea, zona râpelor, pirotehnicienii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman execută o misiune de distrugere controlată a muniției descoperite și ridicate de pe raza județului Teleorman, provenită din timpul conflictelor armate.

Vă precizăm faptul că premergător acestui eveniment, au fost informate autoritățile locale, polița, jandarmii și celelalte structuri cu rol în gestionarea acestor situații pentru a lua măsurile necesare derulării acestei misiuni în condiții de maximă siguranță.

Premergător executării distrugerii, întreaga zonă va fi verificată iar cetățenii care se vor afla prin apropiere vor fi conduși la o distanță de siguranță.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.