Imagini de un ridicol fără precedent, în județul ministrului de interne, Dan Carmen Daniela.

Trei bărbați în toată firea, ofițeri judiciari în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, au fost surpinși într-o ipostază jalnică pentru „haina militară”. Întrocându-se din misiune, la aproape un kilometru de sediul instituție, în fața CEC-ului de pe strada București, mașina de serviciu s-a oprit brusc, chiar pe mijlocul străzii.

De teamă să nu blocheze circulația, aceștia au coborât din autoturism și au început „manevrele de resuscitare”, adică să împingă hârbul cât mai aproape de bordură.

În fotografii se vede clar cum unul dintre oamenii legii, de rușine pentru meseria pe care o îmbracă, autoturismul având numere de MAI, își trage gluga pe cap.

Colegii, mai șturlubatici, zâmbesc amarnic. Evident, nu e râsul lor, ci al unui sistem aflat în moarte clinică, gestionat de figuri caraghioase, care nu fac altceva decât să distrugă și ce a mai rămas bun dintr-o instituție de apărare, siguranță națională și ordine publică.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

1 thought on “Imagini de un ridicol fără precedent, în județul ministrului de interne, Dan Carmen Daniela.”