VIDEO |Iata cum se cumpara VOTURILE chiar in CENTRUL ALEXANDRIEI!

O înregistrare video realizată de o camera de supraveghere a surprins „cetateni care dau bani alegatorilor care ies din sectia de votare”.

Stiri Alexandria,stiri si informatii de ultimă oră din Teleorman

UPDATE : Potrivit comunicatului, ACL a indentificat persoanele suprinse pe camerele de supraveghere ale Primăriei Alexandria: ”Aceștia sunt membrii ai familiei Marinache din Alexandria, care locuiesc pe strada 1 Mai. Persoanele acuzate de Liviu Dragnea pentru luare de mită electorală au dat deja declarații la poliție în care dezmint cele spuse de președintele executiv al PSD. Alianța Creștin Liberală Alexandria așteaptă ca organele abilitate să își facă datoria și să constate, în final, că acuzațiile vicepremierului sunt nefondate”.

 

Din inculpat pentru fraude la referendum, Dragnea devine acuzator de fraude la prezidențiale : Mită electorală la Alexandria

Relateaza:teleorman24.ro

După ce Teleormanul a ajuns renumit din cauza suspiciunilor de fraudă de la referendumul din 2012, Alexandria, ajunge cunoscută în 2014 drept capitala de județ în care s-au cumpărat voturi la alegerile prezidențiale cu 50 de lei.  Liviu Dragnea, de data aceasta din poziția de acuzator, face celebră reședința județului Teleorman, prezentând-o drept orașul în care s-au cumpărat voturi la alegerile din 2 noiembrie 2014.

Liviu Dragnea a prezentat în cadrul unei conferințe de presă  o înregistrare video realizată de camerele Primariei Alexandria în care sunt surprinsi „cetateni care dau bani alegatorilor care ies din sectia de votare”.  După spusele lui Dragnea, cetățenii care dau bani sunt apropiați ai ACL, susținători ai lui Klaus Iohannis.

„Într-un oras atât de mare ca Alexandria noi ne știm între noi, care sunt cei din jurul ACL-ului, al PSD-ului, aceste lucruri se stiu”, a spus Dragnea.
 Potrivit lui Liviu Dragnea, scena ar fi fost surprinsă în fața unei secții de votare din Alexandria în data de 2 noiembrie. „. Mita ar fi fost de 50 de lei. „Nu dau în plic sa nu mai cheltuiasca bani pe plic, dau decât banii”, a mai spus Dragnea.

 A doua  acuzație făcută de de Liviu Dragnea la adresa adversarilor din ACL se leagă de  faptul ca primarii PSD și UNPR au primit ” scrisori otravite expediate de la centrul de campanie, dar nu din Bucuresti, al dl Iohannis”.

„În aceste zile, primarii PSD şi chiar cei UNPR primesc scrisori otrăvite expediate în mod cert de la centrul de campanie, dar nu din Bucureşti, al lui Iohannis, o mârşăvie ordinară care implică mai multe infracţiuni din Codul Penal. Primesc o aşa-zisă copie a unei plângeri penale către DNA, adresată lui Kovesi, de catre o fundaţie, Acta non verba. Există o asociatie, dar nu fundaţie, asociaţia a fost contactată şi ne-a spus ca nu e implicată. E o plângere penală nesemnată adresata DNA. Aceasta actiune e facuta cu scopul de a intimida primarii nostri”, a mai spus Dragnea.

Dragnea susține ca PSD a contactat asociatia care a dat „un comunicat că nu e implicată”.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.