I-a furat unui copil telefonul mobil, dar a fost prinsa de politistii din Teleorman

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Nanov au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă  de 68 de ani din comuna Mavrodin, jud.Teleorman, cu privire la faptul că nepotului său i-a fost sustras un telefon mobil.

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Politie Rurală Nanov care au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se următoarele:

În timp ce un minor se afla pe raza com.Mavrodin, o persoană necunoscută de sex feminin i-a fost sustras telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, a fost depistată persoana care a comis fapta, o femeie de 22 ani din com.Poroschia, jud.Teleorman care în urma audierii a recunoscut comiterea furtului, prejudiciul creat fiind recuperat.

În cauza a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close