Hoții au spart magazinul ALTEX din Alexandria. Prejudiciul este unul imens

În noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane rămase, deocamdată, necunoscute au spart magazinul ALTEX din Alexandria, de unde au furat telefoane, tablete și electronice de mici dimensiuni.

Conform unor surse, prejudiciul este unul imens, dar o valoare exactă va fi cunoscută după ce se va efectua un inventar. Datorită modului de operare, oamenii legii spun că hoții erau…meseriași.

Aceștia nu au foarțat ușile de la intrare, ci au spart zidul aflat pe laterala dinspre centrul comercial Penny.

Din câte se pare, hoții cunoșteau destul de bine magazinul, toate obiectele fiind furate din zona depozitului, acolo unde nu existau sisteme de alarmă.

Angajații sunt cei care au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției. Stire în curs de actualizare.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close