NewsPolitica

Frunzaverde: Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti!

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat la Resita ca ar putea fi probleme cu achitarea transei catre FMI si cu achitarea pensiilor si salariilor.  Premierul Victor Ponta l-a contrazis pe presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL) si a afirmat ca Guvernul dispune de bani atat pentru salarii si pensii, cat si pentru FMI, adaugand insa ca poate banii de salarii vor fi taiati chiar la acest consiliu judetean, unde „oamenii vor la TV”.

Declaratie ingrijoratoare facuta de unul dintre liderii importanti ai USL. Presedintele Consiliului Judetean, Sorin Frunzaverde a declarat marti la Resita, potrivit argument-cs.ro: „Nu vad sensul acestei intrebari. Stim cu totii ca banii nu ajung, dar acestea sunt posibilitatile. In tara situatia este dezastruoasa. Nu stim daca vom putea plati urmatoarea transa de rambursare a imprumutului de la FMI. Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti! In aceste conditii, intrebarea dumneavoastra, domnule Stefanescu, este retorica”

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |