FOTO|Reconstituirea la locul din Draganesti Vlasca unde a fost gasit cadavrul.

In luna iunie a anului 2014 in municipiul Bucuresti a avut loc o crima. Probele adunate de anchetatori i-au condus pe acestia la autor, care, se pare, este din Draganesti de Vlasca. Relateaza ziarulteleormanul.ro

Acesta, in vara, a ucis un barbat din Bucuresti, al carui cadavru l-a aruncat, in ideea de a nu fi gasit, intr-o balta din comuna de domiciliu. Anchetatorii au cautat probe si in cele din urma au stabilit ca barbatul din Draganesti Vlasca este autorul crimei, in cursul zilei de vineri, 5 septembrie, la balta unde a fost aruncat cadavrul fiind facuta si o reconstituire.De altfel, se pare, ca barbatul a si recunoscut fapta.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.