FOTO: Tâlharul din Alexandria care a jefuit mai multe magazine

În prima jumătate a anului, în Alexandria, mai multe magazine au fost jefuite de un individ înarmat cu pistoale, cuţite sau alte obiecte ascuţite şi, sub ameninţare, a sustras fie încasările din zilele respective, fie a cerut ceva de băut dacă în casă nu erau bani şi s-a făcut, de fiecare dată, nevăzut.


talharu
FOTO: ziarulteleormanul.ro

Din spusele anchetatorilor la acea vreme, la aceste tâlhării ar fi participat mai multe persoane,ulterior demonstrându-se că spargerile au fost date de o singură persoană.

Acesta a fost identificat în persoana lui C.V. Ionuţ, domiciliat în Alexandria pe strada Vedea, el recunoscând în faţa instanţei de judecată că a comis infracţiunile şi că motivul este o dependenţă de jocuri de noroc pe care trebuia să şi-o stăpânească. Neavând bani pentru viciul său, a găsit soluţia în a tâlhări vânzătoarele unor magazine, cu gluga sau cagula pe cap, în speranţa că nu va fi identificat. Camerele de luat vederi au prins imaginile din care se observă cum individul părăseşte locul faptei cu gluga pe cap, acesta fiind şi primul indiciu de la care au plecat anchetatorii.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.