EXPLOZIV! O tanara din Alexandria, înjunghiată şi aruncată pe câmp

Tragedie aseară pe drumul judetean 503. O tanară din Alexandria a fost înjunghiată pe camp si abandonată . Cu ultimele puteri, fata a reusit să ajungă la sosea, fiind descoperită de un sofer care tranzita zona.

 tanara din Alexandria înjunghiată şi aruncată pe câmpIngrozit, soferul a sunat imediat la 112, anuntand ambulanta, dar si politia despre grozavia pe care a întalnit-o! Medicii au ajuns la fata locului, acordandu-i fetei primul ajutor.

Oamenii legii au sosit si ei la fata locului, pentru a cerceta împrejurarile în care s-a produs această macabră faptă. Povestea însă, nu se opreste aici, iar ea continuă cu amănunte care ne lasă pe toti înmărmuriti.

Tanara din Alexandria a plecat la o intalnire cu presupusul suspect, de origine din Calomfiresti, însă întalnirea celor doi s-a sfarsit într-un mod cat se poate de tragic. Tanara se presupune ca a fost violată si talharită, fiindu-i confiscat de catre tanar telefonul mobil, pentru ca aceasta sa nu poată suna la 112.

Intalnirea celor doi a degenerat mai departe, iar presupusul suspect a înjunghiat-o pe tanara, cel mai probabil pentru a ascunde faptele comise. Insă, sansa a fost de partea tinerei, aceasta reusind cu ultimele puteri sa iasa la drum si sa fie descoperita de soferul care trecea prin zona.

Cu ultimele puteri,se pare ca tanara a reusit se le ofere informatii pretioase anchetatorilor. Ulterior,acestia l-au retinut pe suspect. Din cauza leziunilor suferite în zona gatului, tanara a fost transportată la un spital din Bucuresti,iar suspectul a fost retinut pentru 24 de ore.

Vom reveni cu mai multe detalii!

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.