EXPLOZIV! Alina Bica, procuror de “milioane” | LIVIU DRAGNEA, interventie de 3,5 milioane de euro la şefa DIICOT!

UPDATE :Un nou dosar pe numele Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT. Numele celor care apar alături de fosta şefă a combaterii criminalităţii organizate sunt cel puţin spectaculoase – vicepremierul Liviu Dragnea, fostul candidat la prezidenţiale Elena Udrea, dar şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş, Ioan Niculae, Ovidiu Tender sau Bogdan Buzăianu, milionari cercetaţi în dosarele procurorilor din subordinea Alinei Bica. Toţi ar fi intervenit la şefa parchetului, pentru a scăpa de acuzaţii grave, cu prejudicii de ordinul sutelor de milioane de euro pentru stat.
 
Liviu Dragnea a declarat că nu are nicio legătură cu Alina Bica. „Nu știu, aud prima dată această informație. Sigur, dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs. Doamne, iartă-mă, cum să fac eu așa ceva? Nu am fost ministrul Justiției, cui să i-o propun procuror general”, a declarat Liviu Dragnea. scrie digi24.ro
 

La pagina 3 a documentului se vorbeste despre cazul afaceristului-inculpat Ioan Niculae care a apelat la Liviu Dragnea sa-l ajute cu o interventie la procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, pentru solutionarea favorabila a dosarului sau.

In fapt, solicitarea lui Niculae era legata de tergiversarea solutionarii dosarului pina la aparitia prescriptiei. Bica, se arata in document, a intervenit la nivelul procurorului de caz cerindu-i acestuia sa opreasca investigatiile pe care le derula in legatura cu utilizatorul unui numar de telefon pe care il folosea Liviu Dragnea.

Rasplata: 3,5 milioane de euro pe care Niculae i le-a oferit Alinei Bica la pachet cu promisiunea facuta impreuna cu Liviu Dragnea ca o vor sprijini sa ajunga Procuror General.

Pe turcescu.ro puteti citi integral documentul de 23 de pagini semnat de procurorul sef de sectie Gheorghe Popovici si procurorul sef-adjunct Danut Volintiru, ambii de la DNA. De asemenea, veti gasi numeroase detalii, in special legate de felul in care era organizata si functiona reteaua Bica, dar si despre piramida relationala din jurul afacerilor de la ANRP.

sursa: turcescu.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.