EXCLUSIV! Talhariti în seara mare în Alexandria.

Totul s-a întamplat in zona Peco Alexandria Miercuri seara, în jurul orelor 23.00, doi barbati au fost atacati de doua persoane. Toata scena s-a petrecut în zona Peco din Alexandria.

Se pare ca talharii si-au asteptat tintele sa ajunga între blocuri, unde zona respectiva nu era foarte luminata. Acolo, a început “actiunea”. Unuia dintre barbati, cel mai în varsta, i-a fost sustrasa o borseta, în care avea toate încasarile din ziua respectiva.

Prejudiciul se ridica la aproximativ 1.800 de lei noi. Nici celalalt nu a scapat prea usor.Unul din atacatori a încercat sa-i smulga telefonul de la ureche, însa fara succes.

Politistii au ajuns imediat la fata locului si au deschis deja o ancheta. Momentan, nu se stie daca atacatorul a actionat la pont. Ancheta se afla în desfasurare.

 

Imagini Cristi Smardioseanu

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.