Eliza Dragne, tânăra din Alexandria, înjunghiată a decedat

Eliza Dragne, tânăra de 30 de ani, din Alexandria, violată, înjunghiată în gât și abandonată pe câmp, de un bărbat cu care își dăduse întâlnire, a decedat luni seară la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

La patru zile de când a fost violată, desfigurată, înjunghiată în gât cu o șurubelniță și abandonată pe un câmp din apropierea orașului Alexandria, Eliza Dragne s-a stins din viață.

Tânăra a pierdut lupta cu viața, după ce a fost victima bărbatului pe care-l cunoscuse pe facebook și cu care s-a văzut pe 21 noiembrie.

Nicu Alin Cristea, originar din Calomfirești, este suspectat de anchetatori că ar fi  omorat-o pe Eliza Dragne, și că ar fi violat-o. Bărbatul a fost ridicat luni seară de poliție, de la domiciliul său, și dus la audieri la Parchet.

Tentativa de omor s-a produs pe 21 noiembrie, în jurul orei 21.00, după ce fata a mers să se vadă cu Nicu Alin Cristea. Cei doi se cunoscuseră pe facebook și au decis să se vadă, numai că întâlnirea nu a decurs tocmai bine și s-a sfârșit tragic.

Eliza Dragne,cu ultimele puteri, a reușit să ajungă la marginea drumului județean 503 din Teleorman, unde a fost găsită de un șofer, având o sfoară în jurul gâtului și ciulini în păr.

Acesta a sunat la 112, o echipă de medici i-a acordat tinerei primul ajutor și au dus-o cu salvarea la Spitalul Județean din Alexandria, în stare gravă cu multiple fracturi la sinus și mâini, leziuni în zona capului și plăgi înțepate în zona gâtului.

Adusă de medici la Spitalul din Alexandria, tânăra a fost conștientă câteva minute și a apucat să spună medicilor și polițiștilor că cel care a vrut să o omoare este Nicu din Calomfirești. Eliza Dragne a spus că agresiunea ar fi avut loc în autoturismul acestuia, un Peugeot albastru. După ce a desfigurat-o în bătaie în mașină, bărbatul a târât-o pe câmp și i-a confiscat telefonul ca să nu poată suna la poliție.

După ce le-a spus anchetatorilor cine a agresat-o tânăra a intrat în comă și a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

Bărbatul a fost audiat de polițiștii și procurorii din Teleorman, și vineri seara, după care a fost lăsat să plece acasă, întrucât acesta nu și-a recunoscut fapta.

Nicu Alin Cristea este căsătorit și recidivist, având la activ săvârşite mai multe fapte de tâlhărie şi furt. Bărbatul nu își recunoaște vina deși toate indiciile duc la el. Acesta este zgâriat pe mâini și față, iar anchetatorii au găsit ciulini pe bara din față a mașinii pe care o deține.

Dacă Nicu Alin Cristea va fi identificat de anchetatori ca și autorul crimei, acesta riscă să stea după gratii cel puțin 25 de ani.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.