După doi ani de la crima de la Cicalex, judecătorii au dat sentinţa: o achitare şi o condamnare

În urmă cu aproximativ doi ani, mai exact în dimineaţa zilei de 5 octombrie 2012, Romeo Băiețică, medic veterinar, angajat la Cicalex, a fost găsit pe un câmp de la marginea Alexandriei, bătut cu bestialitate. La trei săptămâni după incident, bărbatul a murit la spital.

Doi bărbaţi, foşti angajaţi la Cicalex, au fost trimişi în judecată sub acuzaţia de omor. Cazul a fost închis la aproape doi ani de la omor, pe 9 septembrie, când instanţa teleormăneană a dat sentinţa: o condamnare şi o achitare.

scrie ziarulteleormanul.ro

Astfel, potrivit soluţiei date de Tribunalul Teleorman, “în temeiul disp. art. 396 C. proc. pen. rap. la art. 16 alin. 1 lit. c) C. proc. pen. achită pe inculpatul Ciobanu Paul Şerban Ionuţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, şi admite acţiunea civilă formulată de părţile civile Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti şi Băeţică Bogdan Victorius şi obligă pe Anton Marius Cătălin condamnat (la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru infracţiunea de omor) prin sentinţa penală nr. 160/26.11.2013 pronunţată de Tribunalul Teleorman în dosarul penal 1730/87/2013 sub aspectul săvârşirii infracţiunii omor, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 99/A/14.02.2014 a Curţii de Apel Bucureşti, la plata către părţile civile Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman a sumei de 1.039,65 lei reprezentând cheltuieli de transport, către Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti a sumei de 9.093,40 lei reprezentând cheltuieli de spitalizare şi către Băeţică Bogdan Victorius a sumei de 8.035, 72 lei reprezentând daune materiale.

În temeiul disp. art. 275 alin. 3 C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”.

Citeste si...red-arrowCrima de la Cicalex! Dezvăluiri uluitoare într-un dosar controversat!

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.