Dragoș Calotă a renunțat la funcția de manager al Spitalului Poroschia

Spitalul din Poroschia are o nouă conducere. Până la organizarea unui concurs, interimatul va fi asigurat de doctorul Roxana Soare, fost salariat al Direcției de Sănătate Publică Teleorman.

Vacantarea postului vine ca urmare a demisiei lui Dragos Calotă din funcția de manager al unității sanitare. Acesta va rămâne în instituție ca farmacist șef.

Despre noul manager interimar nu ar fi multe de spus. În urmă cu 4 ani, Roxana Soare a ocupat funcția de director adjunct al DSP Teleorman, iar de puțină vreme este și medic de familie. Motivele care au stat la baza demisiei lui Dragoș Calotă rămân, deocamdată, un mister. Zvonistica spune că ar fi plecat din funcție ca urmare a faptului că ar fi fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. Însă, scenariul nu stă în picioare de vreme ce fostul manager a atacat în contencios administrativ Raportul ANI, iar până la o decizie definitivă omul este curat ca lacrima.

Contactat telefonic, Dragoș Calotă nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.