Din Biserica, direct în politica. Ervin Zelch: „Sunt convins de faptul ca daca nu faci nimic, nu meriti nimic”

Ervin Zelch, 25 de ani, este un tânar intrat în politica. Aparent, aceasta informatie nu ar fi capatat valoare de stire, însa circumstantele si conjunctura situatiei au dus ca subiectul nostru sa fie prezentat asa cum se cuvine.

Elvin are o poveste de viata extrem de interesanta. Tânarul a slujit timp de cinci ani de zile ca preot la Catedrala din Alexandria.

Se pare ca ultima campanie electorala a fost ultima prinsa din acea pozitie, întrucât, conform unor apropiati, tânarul preot ar fi fost deranjat pâna peste cap de implicarea BOR-ului în campania condusa de PSD. Tocmai de aceea, urmatorul pas al lui Elvin a fost curajos: a trecut de partea cealalta a baricadelor.
Înainte sa intre în politica, în Partidul Miscarea Populara, Elvin Zelch a postat urmatorul mesaj pe Facebook. ExplozivNews24  vi-l prezinta integral.

capture-Ervin

«Datorita faptului ca sunt ferm convins ca decuparea corecta si la momentul potrivit a unei „maladii” ajuta sa previi consecintele care pot aparea daca nu o tratezi la timp, AM DECIS sa ma retrag din sistemul din care fac parte, cu onestitate si cu respectul cuvenit oamenilor de la care am avut multe de invatat in perioada slujirii mele in BOR (n.r. Biserica Ortodoxa Româna).
Am trecut prin multe incercari in cei 5 ani de slujire, dar am preferat sa tac cand a fost cazul si sa spun ce am de spus, cand a fost cazul, datorita faptului ca sunt un om demn, fara teama de puterile omenesti, adica NU SUNT LAS.

Incepand de astazi eu am drumul meu, un drum care sper sa fie al succesului; Intru in politica pentru ca politica este modalitatea prin care se poate crea o lume mai buna si nu spectacolul jalnic dat de alesii de acum, pentru ca viitorul risca sa fie compromis din cauza unui prezent care ne impovareaza, pentru ca fara ofensiva celor care vin cu mentalitati noi nu se poate schimba nimic in Romania.
Sunt convins de faptul ca daca nu faci nimic, nu meriti nimic, iar eu am decis sa fac asta si o voi face cat mai bine posibil.
Nu a durat mult pana am luat aceasta decizie, pentru ca am fost impins de sistem, dar acesta este un subiect pe care il vom discuta cu alta ocazie.
Doresc sa ii asigur de toata recunostinta pe cei care mi-au fost alaturi pana acum si de tot devotamentul pe cei care ma vor sprijinii de acum inainte.
Va multumesc, Ervin Zelch!»

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.