Descinderi în forţă la Alexandria

In dimineata zilei de astazi, la mai multe locatii din Alexandria au avut loc perchezitii. In urma acestora au fost gasite o pusca, un pistol, precum si mai multe săbii.

UPDATE Nouă percheziţii domiciliare au avut loc, în această dimineaţă, pe raza judeţului Teleorman, la domiciliile unor persoane bănuite de deţinerea ilegală de armament şi muniţii, iar opt persoane au fost conduse la audieri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, în urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit o armă de vânătoare letală de calibru 12 mm, un pistol letal de calibru 5,6 mm, ale căror serii de identificare erau polizate, dar şi patru săbii şi mai multe obiecte contondente.

Citeste si:  Răfuială în stradă, la Alexandria, oprită de polițiști cu focuri de armă

 

 

 

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.