NewsStiri Locale

Cronica infracţiunilor – Au furat, dar au picat

infracţiuni de furt.trMai mulţi autori ai unor furturi comise la începutul acestui an au fost depistaţi de poliţişti. Oamenii legii din Turnu Măgurele au identificat autorul unei infracţiuni de furt comise în noaptea de 7 ianuarie în persoana unei femei în vârstă de 40 de ani din localitate. În fapt, suspecta ar fi pătruns în locuinţa părţii vătămate situată pe strada Taberei, iar din interior i-ar fi sustras mai multe bunuri, bunuri care au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Şi poliţiştii din Roşiorii de Vede au identificat autorii unei infracţiuni de furt în persoana a doi bărbaţi în vârstă de 66, respectiv 60 de ani. În fapt, cei doi ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada N. Bălcescu din Roşiorii de Vede, iar din interior ar fi distrus mai multe piese de mobilier, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 500 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |