NewsPolitica

Cristi Barbu, secretar general ACL: „Mi se pare o greșeală impardonabilă să luăm guvernarea”

Cu bune, cu rele, cu stres, dezamagire și speranță, campania electorală a luat sfârșit. Românii au demonstrat că pot fi solidari și știu să aleagă un președinte demn, cu coloană vertebrală. Serviciile specializate ale SRI si DNA își vor face treaba în continuare. Va pica legea aministiei și grațierii. Nici un parlamentar nu va mai fi acoperit de imunitate. Vom avea o altă imagine în afară. Acum putem spune cu toată convingrea că „Nimeni nu e mai presus de Lege!” .

După ce Klaus Iohannis va fi validat de Curtea Constituțională, noul Partid Național Liberal trebuie să-și aleagă președintele. Pe marginea acestei teme și nu numai am stat de vorbă cu Cristi Barbu, secretar general al ACL. Domnia sa a ținut să precizeze: „În actuala conjunctură politică, ținând cont de experiența de organizator și de aportul adus în campania electorală, după părerea mea cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte al PNL este domnul Vasile Blaga. Nu cred că cineva ar avea ceva împotrivă. Mi se pare drept.”

cristi-barbuL-am întrebat pe Cristi Barbu dacă într-un viitor apropiat ar fi bine ca PNL să-și formeze o majoritate parlamentară și să preia frâiele guvernării: „Mi se pare o greșeală impardonabilă. Ponta a făcut o gaură bugetară imensă, prin pomenile electorale. Să vedem acum de unde are bani să o acopere. A mărit taxe și impozite, a adăugat altele noi. A dat 150 de eruo de fiecare profesor, cupoane cu alimente de la Uniunea Europeană, mințând că sunt din partea lor.

Să răspundă! Să nu-și mai bată joc de popor. Să prezinte bugetul pentru 2015! Să mărească salarii, pensii, așa cum au promis! Să ne amintim că și ex-premierul Tăriceanu a procedat la fel. Apoi, a aruncat pisica în curtea lui Boc.

Acesta, în disperare de cauză, a fost nevoit să taie salarii și pensii. Să nu uităm că avem cea mai scumpă benzină și motorină din Europa. De-abia acum a venit momentul adevărului, ca tot românul să-și dea seama de șmecheriile pesediștilor.

În concluzie, trebuie să așteptăm anul 2016, când vor avea loc alegerile parlamentare. Atunci, vom putea analiza obiectiv și vom vota așa cum trebuie. Vom fi în stare, cu adevărat, să facem diferența într-o guvernare de stânga și una de dreapta. Cu alte cuvinte, între Bine și Rău.”

Articol preluat de pe informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |