Copil oparit la cazanul de tuica, in satul Comoara

Un copil de nici trei ani a ajuns, cu putin timp in urma, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria, cu arsuri de gradul 2/3 pe 80% din suprafata corpului.

Medicii incearca sa-l stabilizeze, urmand ca acesta sa fie transportat la un spital de specialitate din capitala, in acest sens fiind solicitat un elicopter SMURD.

Micutul, in varsta de 2 ani si 6 luni, cu domiciliul in Bucuresti, venise la tara, impreuna cu parintii, in satul Comoara din Draganesti Vlasca.

Tragedia s-a petrecut, se pare, din cauza unui cazan de tuica, copilul, care se afla prin preajma acestuia, oparindu-se, cel mai probabil, cu apa fierbinte.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.