Copil legat cu hamul de pat la Spitalul Județean Bacău

Copil legat cu hamul de patLipsa personalului medical din spitale duce la măsuri extreme. La Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Bacău, un copil a fost legat cu hamul de gratiile patului. Reprezentanții spitalului au recunoscut că au legat copilul de pat, motivând măsura prin lipsa de personal. Dr. Aurelia Țaga, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău, a explicat, în direct, pe un post central de televiziune, că a fost de gardă pe data de 2 ianuarie și nu a văzut niciun copil care să fie legat de pat cu hamul și crede că ar fi vorba de un caz mai vechi care s-ar putea să se fi rezolvat între timp. Dr. Țaga a mai declarat că acel copil care apare în imagini este cu dezvoltare psihică normală, care se mișcă și poate să cadă oricând din pătuț și să se rănească.

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, va declanșa o anchetă la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Imagini șocante au fost transmise de o televiziune centrală cu un copil de 3 ani, internat la secția de pediatrie a spitalului, care a fost legat cu hamul de gratiile patului.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.