NewsStiri Locale

Copil de 7 ani accidentat la Turnu Măgurele

Un accident auto cu urmari ce puteau deveni foarte grave s-a petrecut in Turnu-Magurele. Un sofer de origine tigan ( probabil foarte „experimentat”) a accident un copil chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din Turnu-Măgurele și a fost provocat de un șofer neatent. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a efectuat  neregulamentar manevra de mers înapoi pe strada Cetatea Turnu,  în zona intersecţiei cu B-dul Independenţei.

Șoferul nu s-a asigurat corespunzător  şi nu a observat că pe trecerea de pietoni, semnalizată prin indicator şi marcaj, se angajase în traversarea străzii un minor în vârstă de 7 ani însoţit de mama sa, ambii din Turnu-Măgurele. Copilul de 7 ani a fost lovit cu partea din spate a autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care  a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  vătămare corporală din culpă.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |

Recomandările redacţiei

Close