Concurs "greu" la IPJ Teleorman: noul adjunct al şefului IPJ Teleorman este vechiul adjunct, Emil Stanimir din Turnu Măgurele.

Mare, concurs mare, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. Cine va fi noul adjunct al IPJ Teleorman, aceasta era întrebarea. După cum era de aşteptat, concursul a fost foarte disputat, câştigătorul fiind ales foarte greu. Concursul a avut un grad de dificulate uriaş, astfel că mulţi dintre cei care doreau să participe s-au retras.scrie turnucustiri.ro

Evident că ceea ce am scris e o ironie, nici vorbă de aşa ceva. Concursul a fost o formalitate iar câştigătorul ales dinainte. Noul adjunct este fostul adjunct, adică Emil Stanimir. De loc din Turnu Măgurele, adjunctul şefului IPJ Teleorman este cunoscut prin scandalul diplomelor false. Vorbim despre cazul diplomelor false de la două universităţi din Alexandria, Universitatea „Al. Ghica” şi  Universitatea „Europa Ecor”.
  Universităţile menţionate nu au deţinut vreodată atestate, nici autorizaţii de funcţionare, iar din 2006 se află în procedura de lichidare, elemente care însă nu par să fi fost cunoscute la nivelul factorilor responsabili din Ministerul Educaţiei. 

Un dosar de absolvire a uneia dintre cele două universităţi scotea din buzunarul clientului frumoasa sumă de 3000-3500 de euro ( putin pentru Dragnea sau Stanimir). În schimbul banilor, pe parcursul câtorva săptămâni, membrii grupării infracţionale întocmeau dosarul solicitat, fără ca titularul să fi participat măcar la vreun curs, ori să aştepte trei ani. Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD şi vicepriministru, comisarul Emil Florian Stanimir, (noul si vechiul) adjunct al şefului IPJ Teleorman, împreună cu soţiile lor, Bombonica Dragnea şi Carmen Alina Stanimir, au urmat cursurile acestor universitati-fantoma.

Citeste si:Emil Stănimir admis pe postul de adjunct al IPJ Teleorman

Mai jos, e un video de la PRO TV in care Dragnea si Stanimir incearca sa se scuze, dar fac tocmai invers. În cotidienele centrale au apărut acuzaţii precum că E.Stanimir a reuşit să stopeze cercetările în privinţa fabricii de diplome, tocmai pentru că este implicat personal.

Revenind la concursul de la IPJ Teleorman, Stanimir n-a avut concurenţă, aşa că a câştigat detaşat. Ar fi fost culmea să se claseze pe locul doi, deşi nu ne-ar fi mirat prea tare. În sfârşit, iată că Turnu Măgurele dă şefi grei prin diferite instituţii. Să sperăm că justiţia îşi va face treaba şi toţi cei care sunt corupţi vor răspunde. Inclusiv adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară), Emil Stanimir.

Iata un video, preluat de la PRO TV, in care Dragnea si E.Stanimir se incurca in explicatii:

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.