Cimitirul Sfântul Alexandru: locul în care se plimbă în voie câinii și se spală covoare

Cimitirul este locul în care mergem cu pioșenie,  să fim aproape de cei pe care moartea ni i-a răpit. Uneori prematur,  alteori pentru că așa este legea firii…
Viața este complicată,  timpul nu mai are răbdare cu noi,  zilele nu ne mai ajung,  orele sunt precum clipele,  tumultul de care suntem cuprinși ne depășește,  de multe ori, astfel încât amânăm să ajungem la căpătâiul celor dispăruți.
Dar și când ajungem, rămânem stupefiați de ceea ce vedem.
În Alexandria, în cimitirul Sfântul Alexandru, după ce faci doi-trei pași, pe aleea principală, dacă este vreme bună, se spală covoare.De către cei vii, evident, care nu au morți dragi, căci altfel nu ar alege o astfel de locație!
Oameni fără suflet și fără frică de Dumnezeu, care-și bat joc de amintirile și de trecutul nostru, fără milă. Și fără scrupule!
Ne întrebam, însă, de ce nu se iau măsuri de către autorități? S-ar putea ca într-o bună zi, aceiași oameni să-și spele ce au de spălat în fața PRIMĂRIEI… Atunci s-ar lua măsuri, desigur!
De ce aceia care sunt plătiți să îngrijească cimitirul nu iau atitudine?
De ce aleargă câinii peste morminte, pe alei?
De la poartă îți apar în față, latră, mârâie, încât ești pus în situația de a face cale întoarsă…
De ce se fură crucile de lemn?
Dar cele de fier sau marmură?
De ce nu există coșuri de gunoi în cimitir?
Ar trebui ca toate cele semnalate să fie analizate și să se ia măsurile necesare, iar aceia care au datoria să ia măsuri, să nu se supere pentru că presa semnalează nereguli, ci să le îndrepte.

sursa:informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.