Cel mai bogat român, Ioan Niculae, poate pierde „Clubul” de la Alexandria

După cum bine se știe, Ioan Niculae, președintele Interagro și patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, este cel mai bogat român, averea sa fiind estimată undeva, în jurul cifrei de 1,2 miliarde de dolari (în noimbrie anul trecut, conform revistei „Top 300 Capital”, deținea o avere de 1,7 miliarde de euro).

Fost ofițer de securitate în regimul lui Ceaușescu, Niculae este acuzat de mai multe infracțiuni, printre care sustragere de sub sechestru, instigare la abuz în serviciu și spălare de bani.

(Recent, din cauza temperamentului coleric, a fost suspendat șase luni de zile de către Comisia de Disciplină a FRF în urma repetatelor declarații jignitoare la adresa arbitrilor. Reminscențe de securist!)


Deși îl scot banii afară din casă, bogatul patron nu-și respectă contractele încheiate. Un exemplu elocvent îl reprezintă neplata chiriei pe o perioadă îndelungată la clubul „lipit” de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, unde odată, pe timpuri, era discotecă. Conform înțelegerii contractuale, Niculae poate pierde construcția definitiv și irevocabil.


Se pare că de neseriozitatea celebrului om de afaceri „beneficiază” și muncitorii viticoli, care sunt plătiți în…ciorchini de struguri!

Sursa:Realitatea teleormaneana

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.