CE NESIMȚIRE! Uite ce face poliția rurală din Teleorman – VIDEO

O echipă de PAPARAZZI a surprins cu camera de filmat un Logan al Poliției din Teleorman
Se fură ca in codru in comunele teleormanene, dar poliția rurală este “ocupată” cu chiulu de la serviciu. Motivul? Prinderea unui “gainar” nu-i aduce organului nici un beneficiu.
In satele si comunele teleormanene, localnicii se confruntă cu jafuri din ce in ce mai multe. Hoții le invadează curțile si fură tot ce le iese in cale.

Oamenii se plang ca nu mai raman cu nimic, pentru ca numarul hoțiilor este intr-o continuă crestere, dar polițistii rurali au altele pe cap. In această situație, oamenii legii ies la agățat, unii pe centură, altii prin parcările din spatele blocurilor.

Test de inteligență pentru politistii rurali:

 Intrebarea 1: Ce face colegul in parcarea din spatele blocului?

Variante: a) fileaza, b) verifică si pregateste zona, c) raspuns secret

Intrebarea 2: Cu cine este colegul in masină cu geamuri fumurii?

Variante: a) mama, tocmai a venit de la medic, b) o matusă misterioasa, nu uitati de Tamara, c) o bunică, sora, vecina, d) sotia/ amanta, e) nu e treaba ta, ce p**a mea!

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.