Stiri Locale

Caz revoltător la Spitalul din Turnu Măgurele, copiii sunt “trataţi” prin telefon

Copiii ajunşi cu grave probleme sănătate, la Spitalul din Turnu Măgurele, “primesc” medicamentaţia prin telefon, de la medicul specialist pediatru, aflat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria.

Este şi cazul unui copil de câţiva anişori, internat la Spitalul din Turnu Măgurele, care a fost adus în unitatea spitalicească într-o stare destul de gravă. Cum acolo nu există medic pediatru, iar asistentele sunt depăşite de situaţie, s-a solicitat părerea unui medic specialist din Alexandria. Cum altfel, doar prin telefon!

“Vă mănânc, dacă îmi trimiteţi copilul cu Salvarea, în stare de convulsie”, a fost răspunsul mediciului pediatru.

“Urmaţi tratamentul, aşa cum vi l-am spus, stabilizaţi copilul şi, ulterior, vorbim”, a continuat doctorul respectiv.

Dialogul dintre medicul pediatru de la Spitalul Judeţean şi asistenta de la Turnu Măgurele arată cât de bolnăvicios este sistemul sanitar din judeţ.

Cu o calmitate ieşită din comun, doctorul le-a explicat cum trebuie procedat în astfel de situaţii. Greu! Foarte greu de înţeles pentru o asistentă, care ştia doar că facă injecţii în c..r, deşi în cazul de faţă se impunea o altfel de intervenţie!

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare.

Ştiri pe aceeaşi temă |