Case, curti si fantani inundate, la Orbeasca

In cele trei sate apartinatoare ale comunei Orbeasca sunt afectate de apele acumulate 16 locuinte, iar alte 203 gospodarii sunt inundate. Totodata, sunt afectate de inundatii si doua poduri si noua podete, 3,5 km de DC, 245 fantani, precum si 200 m din DJ 504.

Circulatia nu a fost inchisa pe DJ, insa s-a desfasurat cu dificultate, precizeaza mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman.

“In zona, au actionat 21 de pompieri din cadrul Detasamentului Alexandria, cu un camion, un microbuz si un Duster, iar SVSU Orbeasca cu 20 de cetateni, cu doua buldoexcavatoare, un incarcator si un camion pentru transport nisip. Au fost utilizati peste 1000 de saci cu nisip pentru realizarea de indiguiri astfel incat apa sa nu ajunga in locuinte”, a declarat mr. Gelu Dragomir.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.