Bătrână din Țigănești, violată de un consătean. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

O bătrână în vârstă de 80 de ani, din Țigănești, a anunțat, oamenii legii despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 august, un bărbat a intrat în locuința sa și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria s-au deplasat la domiciliul bătranei, unde au constatat că se confirmă spusele acesteia, victima fiind condusă la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

Autorul, un bărbat de 60 de ani, tot din Țigănești, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close