Baștanul Fane Tăbăcitu, ”cămătar” oficial pentru anumite firme

Singura ”sculă” din primăria Alexandria care nu a înțeles obligativitatea depunerii declarației de avere este administratorul public, Fane Tăbăcitu.

Ce o avea viitorul primar al municipiului Alexandria de ascuns, așa cum se laudă, numai Dumnezeu și procurorii DNA pot ști. Noi, prostimea, cei care prin taxe și impozite îl plătim cu zeci de milioane de lei pe lună, nu trebuie să aflăm ce se ascunde în spatele baștanului.

fane-tabacituȘi totuși, alexăndrenii au dreptul să fie informați despre puhoiul de miliarde de lei vechi pe care Fane Tăbăcitu îl deține. Noroc cu ANI că ne ajută. Pe site-ul oficial al instituției, la declarații de avere, apare și Ștefan Tăbăcitu. Ce-i drept, ultimul document cu referire la acesta datează din 2012, pe vremea când era consilier.

Conform hârtiei, Fane Tăbăcitu a dat cu împrumut societății Tabcris Prodcom nici mai mult, nici mai puțin de 12,37 miliarde de lei vechi. Transformându-i în alocații de stat, reiese că din această sumă se putea achita ”simbria” pe o lună pentru 30.000 de copii. Mergând mai departe, din împrumutul pe care Tăbăcitu l-a acordat se reușea achitarea a peste 3500 de pensii minime. Nu știm cum mâna dreaptă a primarului Victor Drăgușin a reușit, în numai câțiva ani, să adune la ciorap atâta bănet. Și nici nu înțelegem cum un om putred de bogat nu are rușine să le vorbească pensionarilor și salariaților alexăndreni despre faptul că o vor duce mai bine dacă votează PSD.

Ceea ce nu a înțeles Fane Tăbăcitu este că ulciorul des folosit se sparge în zeci de bucăți. Așa că este foarte probabil ca pe aleea celor anchetați de DNA să fie postat și numele Ștefan Tăbăcitu.

Sursa : Realitatea teleormaneana

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.