Avocatul Liviu Ardeiaș scapă de arestul preventiv

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis contestația formulată de inculpatul Ardeiaș Liviu împotriva măsurii arestării preventive decisă de Curtea de Apel București.

În hotărârea dată de instanță se arată că ”În baza art. 242 alin. 2 C.proc.pen. înlocuiește măsura arestării preventive a inculpatului Ardeiaș Liviu cu măsura arestului la domiciliul său din municipiul Alexandria, str. Gheorghe Doja, nr. 32, județul Teleorman, pe o durată de 30 de zile, de la data de 29 august 2014 până la data de 27 septembrie 2014, inclusiv.

În baza art. 221, alin. 2 C.proc.pen. pe durata arestului la domiciliu inculpatul Ardeiaș Liviu are următoarele obligații: să se prezinte în fața instanței de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu coinculpații Fieraru Eugen, Bălan Sergiu Florin, Cocaină Mihai Andrei și Văitiș Costel precum și cu martorii din prezenta cauză: Băltac George-Claudiu, Mihăilescu Maria, Voicescu Filofteia, Șendrescu Dănuț, Popescu Constantin, Bunescu Dumitru-Tudor, Gheorghe-Sorescu Anca-Luana, Dacian Claudia, Vasile Ionuț-Cătălin, Stănescu Ancuța-Nicoleta, Banu Constantin-Daniel, Cristescu Ioan, Bascoveanu Bogdan-Marian, Mărgescu Alina-Mariana, Simionescu Ionel-Cosmin, Băltac Daniela, Zlătan Gabriela-Simona, Toma Claudiu-Mihai, Georgescu Alina-Maria și Rădulescu Florica, direct sau indirect”.

Totodată, judecătorii i-au atras atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea credință a măsurii sau a obligațiilor ce îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Sursa:informatiateleormanului.net

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.