EvenimentNews

Ambulanţă implicată într-un ACCIDENT RUTIER. O persoană a fost rănită

Un bărbat în vârstă de 57 ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe DE 70, în afara localităţii Peretu, în condiţiile unui carosabil acoperit cu mâzgă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o ambulanţă care circula regulamentar, ambele autovehicule părăsind carosabilul, răsturnându-se în afara acestuia.

Din accident a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 40 de ani, asistentă pe ambulanţă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcooscop, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

sursa :ziarulteleormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |