Ambulanţa, chemată de 333 de ori în week-end

Mai puţine decât în alte dăţi, dar ajungând, totuşi, la 333 de cazuri, solicitările ambulanţei în acest week-end s-au axat în principal pe dureri abdominale sau de spate de gradul 1, dispnee (dificultăţi de respiraţie) grad 1, cefalee, apoplexie grad 1 şi diferite afecţiuni la copii, tot de gradul 1, în total 153 de cazuri.

În 14 cazuri salvarea a fost solicitată pentru probleme de obstetrică-ginecologie de grad 1, iar în câte 10 cazuri solicitările au vizat sincope de grad 1 şi dureri toracice din aceeaşi clasă. Câte 7 solicitări au avut ca obiect sângerări de gradul 1, respectiv căderi şi alte accidente de aceeaşi intensitate.

În 15 cazuri ambulanţa a fost solicitată pentru cazuri de psihiatrie, în care au existat şi intenţii de suicid.

Restul de 133 de cazuri au vizat afecţiuni asemănătoare dar de un grad mai scăzut de dificultate, la care s-au adăugat afecţiuni ca stări de ebrietate, stări febrile, afecţiuni ale aparatului auditiv, alergii, diabet etc.

Toate cazurile au fost rezolvate fie la serviciile de urgenţă, fie la faţa locului.

sursa:ziarulmara.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.