Alexandria | Tânăr prins în flagrant când încerca să însele o femeie prin metoda „Accidentul”

Polițiștii alexăndreni au reținut, în cursul zilei, un tânăr de 17 ani, din Medgidia, în timp ce încerca să ridice o sumă de bani de la o femeie din municipiul Alexandria, folosindu-se de celebra metodă „Accidentul”.

Din primele cercetări, se pare că femeia a fost sunată, în jurul prânzului, și i s-a cerut o sumă mare de bani, motivul invocat fiind acela că fiica acesteia a făcut un accident.

Familia femeii a anunțat Poliția, iar tânărul, care a fost folosit pe post de intermediar, doar pentru a ridica banii de la victimă, a fost prins în flagrant.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, se pare că era pentru prima dată în Alexandria și nu are nicio legătură cu celelalte cazuri de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.

Polițiștii fac cercetări, în continuare, pentru a identifica persana care a sunat-o pe femeie pentru a-i cere bani.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close