Alertă de gradul ZERO, în oraşul Zimnicea. Jaf armat la o bancă (VIDEO)

Alertă de gradul ZERO, în oraşul Zimnicea. Forţele speciale din cadrul IPJ Teleorman au fost solicitate să intervină pentru anihilarea a doi răufăcători care, la primele ore ale zilei, au jefuit o bancă.

Din primele informaţii, infractorii erau înarmaţi. Unul avea asupra sa o armă de foc, celălalt, o sabie. După ce au furat o importantă sumă de bani, cei doi au reuşit să fugă şi să se ascundă în perimetrul cinematografului de la malul Dunării.

Luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale din Alexandria, însoţiţi de câini poliţişti, au pornit în căutarea hoţilor. După câteva minute de la demararea acţiunilor specifice în astfel de cazuri şi într-o coordonare şi organizare de excepţie, răufăcătorii au fost prinşi, fără ca cineva să fie rănit.

Din fericire, acţiunea SAS Teleorman a fost o simulare, iar intervenţia în forţă a “temuţilor” luptători a atras în zonă zeci de curioşi, în special copii.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.