Agent de poliție din Alexandria, acuzat de minciună și fals

Georgeta Toma îl acuză pe un agent de la poliția municipiului Alexandria că ar fi falsificat un proces de contravenție. Cetățeanul spune că în data 11.10.2014 a venit în Alexandria pentru numai două ore, iar când a ajuns la casa parintească a constatat că pe una dintre ferestre sunt introduse mai multe cuie și o folie de plastic de culoare închisă.

”Am cerut explicații vecinei, dar aceasta a început să mă jignească. În final, după o discuție mai aprinsă, a sosit un agent de Poliție, acuzându-mă de conflict și scandal cu vecinii. Mi-a cerut cartea de identitate. Numai că în acest timp vecinul a venit în fața curții mele, aducându-mi injurii. Acest individ și soția sa m-au acuzat că vând droguri în București, că le aduc din afara țării”, a declarat Georgeta Toma.

Problema femeii este agentul de poliție care, după ce a notat datele de identitate, i-a transmis că a primit ”Avertisment”. Numai că, spune Georgeta Toma, după o săptamână a primit acasă un proces verbal, în care era menționat faptul că ”refuz să semnez și, totodată, refuză și martorii să semneze.

Doamna în cauză bănuiește că agentul a uitat să îi intrebe dacă au obiecții, și a scirs în fals cele meționate mai sus.

”Nu știu nici cine a solicitat intervenția poliției, pentru că de la 112 mi-au spus că nu a fost nici un apel de Urgență la adresa respectivă. Cred, totuși, că în Alexandria sunt cazuri mai grave și mai importante de rezolvat decât discuțiile între vecini! De ce oare a venit acest agent? Chemat de cine? Și de ce a întocmit proces verbal cu amendă, afirmând la început că este Avertisment? Este prima dată când iau o amendă și, culmea, o amendă întocmită de o persoană falsă și mincinoasă. Îl voi acționa în instanță. Am trimis o sesizare și la Poliția Județului Teleorman. Nu-i corect ce se întamplă în Alexandria”, a mai afirmat Georgeta Toma.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.