Aurel Chivu, şeful adjunct al ISU Teleorman a fost luat cu duba de mascați

FOTO:adevarul.ro
FOTO:adevarul.ro

Aurel Chivu, adjunctul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman a fost ridicat de la sediul Inspecției pentru Prevenire de pe strada Constantin Brâncoveanu.

Procurorii DNA au efectuat aici percheziții și au ridicat ca probe mai multe documente și calculatoare.

Adjunctul Aurel Chivu, prezent în sediul Inspecției pentru Prevenire, pe perioada efecturii perchezițiilor ,a fost luat cu duba , flancat de mascați și de procurorii DNA.

Potrivit unor surse apropiate anchetei acesta  urmează să fie dus la sediul DNA București pentru audieri. În cazul lui  s-ar părea că acuzațiile sunt de luare de mită.

Alți ofițeri și subofițeri de la ISU Teleorman sunt suspectați pentru fapte de corupție. Perchezițiile continuă.

 

UPDATE:Adjunctul Aurel Chivu și alți șase ofiițeri au fost ridicați în această după amiază de mascați și procurorii DNA și au fost duși la București pentru audieri.

Procurorii au ridicat de la sediul ISU Teleorman și de la Inspecția pentru Prevenire mai multe documente și calculatoare care au fost, de asemenea, transportate la București. relateaza teleorman24.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.