ACL Alexandria și teleormănenii susțin ”România lucrului bine făcut”

Peste 100 de membri sau simpatizanți ai Alianței Creștin Liberale au luat la pas centrul municipiului Alexandria, purtând cu ei mesajul candidatului Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

Pe 2 noiembrie, România trebuie să scape de ”patria corupților”, referindu-se aici la PSD,  este îndemnul pe care echipa ACL, condusă de către Florin Titirișcă și George Drăghici, l-a transmis locuitorilor din Alexandria.

Conform declarației președintelui Florin Titirișcă, acțiunile de acest gen vor continua pe tot parcursul săptămânii. Vineri, în ultima zi de campanie electorală, ACL Teleorman va organiza o manifestare de mare forță, la care sunt așteptați să se alăture toți locuitorii municipiului, care s-au săturat de ciuma roșie din județ.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.