Accident violent în ,,Intersecţia Groazei” din Alexandria (VIDEO)

Intersecţia „groazei”, dintre străzile Dr Stâncă şi Libertăţii din Alexandria, face noi victime. În ciuda numeroaselor accidente rutiere petrecute în zonă, autorităţile şi administratorul drumului nu mişcă niciun deget pentru a preveni un dezastru.

Astăzi, în jurul orei 9.30, pe numărul unic de urgenţă, echipele de salvare au fost solicitate să intervină pentru scoaterea din maşină a unui bărbat care a rămas încarcerat. La faţa locului, s-a acţionat cu un echipaj SMURD, o Ambulanţă şi o echipă de descarcerare.

Din primele informaţii, şoferul autoturismul Logan nu a oprit la STOP, fiind lovit de un vehicul marca AUDI, care circula regulamentar. În urma impactului, Logan-ul a fost aruncat la câţiva metri, într-un stâlp de electricitate.

Un bărbat şi o femeie au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Alexandria, starea lor de sănătatea fiind evaluată de către personalul medical.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.