Accident rutier cu o victimă, în orașul Videle

Luni, 04 iunie 2018, la ora 18.32, pompierii militari au fost alertați de producerea unui accident rutier cu victime, pe strada Progresului, din orașul Videle.

Ajunși rapid la locul evenimentului cu o ambulanță SMURD și o autospecială complexă de stingere și descarcerare, salvatorii au constatat faptul că în accident erau implicate două autoturisme, rezultând o victimă. A fost vorba de un bărbat, de 43 de ani, conștient și cooperant, care după ce a primit primul ajutor, a fost transportat la Spitalul Videle pentru investigații medicale amănunțite.

După desfășurarea cercetărilor specifice de către poliție, pompierii militari au procedat la sablarea carosabilului de resturile celor două mașini și carburantul scurs de la acestea, traficul rutier fiind reluat după aproximativ 60 de minute, în condiții normale.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.