Accident pe şoseaua Alexandria-Cernetu

Numărul accidentelor în care sunt implicaţi biciclişti creşte de la o zi la alta. Marţi, 12 decembrie, în jurul orei 21.00, Ambulanţa a fost solicitată să intervină pentru acordarea primului ajutor unui biciclist, rănit în urma unui accident de circulaţie.

Din primele cercetări, bărbatul, care nu purta echipament reflectorizant, nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să traverseze drumul, moment în care a fost lovit de un autoturism.

În urma impactului, biciclistul de 50 de ani a suferit un politraumatism cranio- cerebral şi leziuni la nivelul gambei, fiind transportat la Spital de urgenţă din Alexandria în stare de inconştienţă.

Confom martorilor, omul mirosea a alcool. În cauză poliţiştii au deschis un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close