Accident mortal pe DE 70, în comuna Drăgănești Vlașca

Un bărbat a fost spulberat chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în această seară, în localitatea Drăgănești Vlașca, pe DE 70.
Bărbatul de 68 de ani care se angajase în traversarea șoselei regulamentar a fost izbit violent de un autoturism Opel care circula spre București, după spusele martorilor, cu viteză peste limita legala permisă în localitate.

Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a fost aruncat câțiva zeci de metri pe șosea până la o altă trecere de pietoni aflată pe DE 70.

Ambulanța a fost solicitată la fața locului, însă pentru bărbatul lovit de mașină nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului extrem de puternic, acesta a murit pe loc.

scrie Teleorman24.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.