Accident mortal la Turnu Măgurele.

Joi după-amiază, în jurul orei 16, a avut loc un eveniment rutier încheiat, din păcate, cu un deces. Fiind ultimele zile ale tradiţionalului Bâlci de la Turnu-Măgurele, circulaţia e mai animată decât în mod obişnuit.

Aşa s-a întâmplat şi în după-amiaza  de joi, 28 august, când s-a produs tragicul accident. Gheorghe Sfetcu, 63 de ani, din Tr. Măgurele, circula cu bicicleta pe strada Abatorului iar la intersectia cu strada Memoriile 2 Mai ( Mareşal Antonescu) nu s-a asigurat si a fost lovit de un autoturism Cielo care circula din direcția de mers str. Sfînta Vineri–str. Oltului, condus de Barba-Rosie Octavian în vârstă de  52  de ani.

Izbitura de asfalt s-a dovedit fatală pentru G.Sfetcu, acesta decedând in drum spre spital. Circulaţia a fost oprită timp de o oră, pentru ca Poliţia să stabileasca cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. scrie turnucustiri.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.