Accident GRAV pe E70, în comuna Peretu

Accident grav pe E70, la ieşire din comuna Peretu. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, un şofer a pierdut controlul autoturismului, izbindu-se violent de o podişcă.

În urma impactului, doi tineri de aproximativ 25 de ani au suferit mai multe traumatisme, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Medicii spun că starea lor de sănătate este una stabilă.

Un alt pasager, un bărbat de 28 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă iar medicii au început manevrele de resuscitare.

Conform martorilor, starea de sănătate a tânărului s-a agravat şi se aşteaptă aterizarea unui elicopter SMURD pentru a fi preluat şi transportat la un spital din Bucureşti.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

Recomandările redacţiei

Close