Accident grav în comuna Furculeşti

Inspectoratul de Poliţie Teleorman a fost sesizat prin sistemul de apel “112” despre faptul că, pe D.N. 65E, în afara localității Voievoda, comuna Furculesti, s-a produs un accident rutier cu victimă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman care în urma cercetărilor efectuate a stabilit următoarele: în timp ce numitul N.A., de 28 ani, din Uda Clocociov, conducea autoturismul marca „Skoda Octavia” nu a redus viteza de deplasare într-o curbă la stânga, semnalizată corespunzător, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit cu autoturismul pe un teren agricol. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a numitului I.O., de 59 de ani, din Uda Clocociov, pasager stânga spate, care a fost transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul „fractură de coloană”.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.

1 thought on “Accident grav în comuna Furculeşti”

Recomandările redacţiei

Close