A fugit de la locul accidentului

S-a răsturnat cu autoturismul, două pasagere au fost rănite, dar a fugit de la locul accidentului fără să privească în spate.
În ziua de 9 septembrie, orele 19.00, poliţiştii din Videle a fost sesizată, despre faptul că în comuna Crevenicu, sat Răduleşti a avut loc un accident de circulaţie cu victime omeneşti.

Din cercetarea efectuată la faţa locului a reieşit că, numitul V. V., de 38 ani, din oraşul Videle, în timp ce conducea autoturismul marca “Opel Vectra”, pe D.J. 601 D, la intrarea în localitatea Răduleşti, din direcţia oraş Videle către comuna Crevenicu, pe un sector de drum în rampă şi cu o succesiune de curbe deosebit de periculoase, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul din dreapta drumului.

După producerea accidentului conducătorul auto a ascuns autoturismul implicat în accident pe o stradă laterală la marginea localităţii Răduleşti şi a părăsit locul accidentului, nefiind găsit până în prezent. În autoturism se mai aflau două persoane, S.M. şi M.L., din comuna Crevenicu, ultima suferind leziuni uşoare. Cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

În cauză a fost întocmit dosar penal, activităţile continuând pentru prinderea suspectului şi luarea măsurilor legale.

Sursa:ziarulmara.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Stiri si informatii de ultima ora din Teleorman, Rosiori, Zimnicea, Turnu Magurele, Videle | Exclusivități și dezvaluiri incendiare. | Imaginile este proprietatea ExplozivNEWS24.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Pentru a putea fi folosite este nevoie de aprobarea scrisă a autorului. Orice preluare a conținutului se poate face doar cu citarea sursei și cu link către pagina.