NewsStiri Locale

A aruncat o butelie în flăcări de pe bloc

În data de 01.12.2014, Florea M., din municipiul Alexandria, cu domiciliul într-un bloc de locuințe de pe strada Libertății, a vrut să facă un grătar pe acoperișul acestuia, folosind un arzător cu o butelie. La apropierea arzătorului aprins de butelie, din cauza scăpărilor de gaze, aceasta a luat foc. Speriat, Florea M., a aruncat butelia în flăcări de pe acoperiș în parcarea blocului, anunțând apoi evenimentul pe numărul unic de urgență 112, la ora 12.18.

La sosirea pompierilor, butelia era cuprinsă de flăcări, existând riscul producerii unei explozii, fapt pentru care incendiul a fost stins rapid cu ajutorul unei autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 40000 de lei, reprezentând bunurile materiale din apropiere, iar cea a pagubelor la cca. 200 de lei. Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Sursa:ziarulteleormanul.ro

Citeste mai mult

Stiri Teleorman

Informatiile si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. ExplozivNEWS24.ro nu este raspunzator pentru continutul lor

Ştiri pe aceeaşi temă |

Recomandările redacţiei

Close